Tens för förlossning ( skickas samma dag i hela Sverige)

Du funderar kanske på din förlossning och hur den ska bli så bra och hanterbart som möjligt - då är det bra att du förbereder dig både mentalt och praktiskt.
 
Fyll i rutan nedanför om du vill hyra en tens apparat för förlossningen eller vill veta mer eller maila info@duochdinbebis.se.
Tens apparater skickas inom hela Sverige samma dag om du beställer innan klockan 14..
 
Elle Tens+ har blivit ett mycket populärt val bland blivande mödrar beroende på att den är speciellt gjord för att ge naturligt smärtlindring just under förlossningen. Det är en säker, naturlig smärtlindringsmetod som ändå ger dig valet att använda andra smärtlindringsmetoder som tillägg om du så skulle önska. Fyra små plåster fästs på huden och stimulerar nerverna i närheten av elektroderna- behågliga vibrationerna ökar frisättningen av endorfiner (smärtlindrande hormon) och de kan också få spända muskler att slappna av. 
 
TENS fungerar som allra bäst redan hemma i den inledande latensfasen där den hjälper att behålla kontrollen, möta och lindra smärtan och minskar behovet av annan smärtlindring. För många kvinnor räcker TENS i kombination med andningen, avslappning och rörelse som enda smärtlindring under stora delar av förlossningen och för en hel del räcker den hela vägen. 
TENS hindrar inte någon annan typ av smärtlindring och kan också användas under graviditeten vid smärta i rygg, nacke och bäcken och foglossningen och mot eftervärkar när du har fött.
 
Beställ gärna hem tensen i god tid före förlossningen så att du kan prova hur den fungerar, annars visar jag gärna dig.
 
Apparaten är lättfattlig samt lättanvänd och rekommenderas varmt av barnmorskor.
En vanlig TENS (som används för många olika smärttillstånd) är svårare att använda vid just detta tillfälle, samtidigt är den inte lika bra anpassad i styrkan och pulsfrekvens bland annat. Elle tens inställningar är anpassat till sammandragningars rytm och styrka, dessutom räknar tensen sammandragningar själv utan att ni behöver ha koll på värkar. Ni kan helt fokuserar på andningen och värkarbetet och låter tensen sköter sitt.
 
Fyll i rutan nedanför om du vill testa eller hyra en tens apparat inför förlossningen eller vill veta mer eller skriv ett mail till info@duochdinbebis.se
 

Man brukar hyr tensen i fyra veckor och bör helst har den hemma två veckor innan BF

Vill du hyra den längre kostar det 50 kr för varje påbörjad vecka.

Faktura för de första 4 veckorna skickas vid uthyrning av apparaten.

Vi reserverar oss för lagerhållning. 

Hör av dig via formuläret eller epost för att säkerställa att det finns tens apparater tillgängliga kring ditt BF datum.

RETUR AV HYRD Elle Tens

Du som användare ansvarar för att fakturan betalas och att apparaten returneras till oss på något av nedanstående sätt.

Kontakta oss och  återlämna apparaten i centrala Växjö eller skicka apparaten till oss. Returkostnaden ingår inom Sverige när du väljer tor leverans

Innan du skickar tillbaka ELLE TENS: se till att väskan, anslutningssladdar och bruksanvisning finns med.

Märk försändelsen med "uthyrning", ditt  namn och din adress.

 

Du bör inte använda tens tidigare än vecka 37 om du inte har kontakt med sjukgymnast/läkare/barnmorska. De kan dock  rekommendera TENS som smärtlindring vid bäcken/höftproblem. Tänk på att alltid placera elektroderna enligt bruksanvisningen.

Om du använder pacemaker, har epilepsi eller har några som helst funderingar bör du tala med din vårdgivare.

 

 

Tens uthyrning

Jag vill gärna hyra en ELLEtens till min förlossning. (4 veckors hyra, därefter tillkommer 50:- per vecka)