Recensioner/Omdömen

Vår pojk har kommit!

29.08.2020 11:41
Tack för allt! Jag hade inte kunnat göra det så här bra utan sprutor och syntetiska läkemedel om jag inte hade gått din kurs. Verkligen Tack!  Amilia & Olaf

Förberedelse inför förlossning

25.08.2020 12:20
Jag lämnade kursen pepp på att förlösa barn!   Heidis kurs var helt klart den enskilt viktigaste och mest välvalda investeringen av alla förberedelser inför vår bebisankomst! Min sambo och jag var båda eniga i att vi ville gå in i en förlossning så förberedda och kunskapsrustade som möjligt.   Med besvikelse förstod vi att regionen inte erbjöd någon förlossningskurs under tiden vi väntade vilket fick oss att leta vidare. Det var dock viktigt för oss att det var medicinskt fokus och inte något ”flummigt”. Vi var ute efter fakta och konkreta tips, lära oss tekniker och vilka typer av smärtlindring som finns. Heidi har medicinsk bakgrund, mångårig erfarenhet av svensk förlossningsvård och kanske mest nämnvärt har hon ju själv fött tillräckligt många barn för att fylla ett hockeylag (+ avbytarbänken)! Eftersom Heidi ursprungligen kommer från Tyskland kunde hon även göra...

Privat förlossninhsförberedande profylaxkurs med Heidi

05.08.2020 16:13
Vi är så tacksamma att vi som par gick profylaxkursen hos Heidi Liebe, hennes erfarenhet och kunskap och information som man får under kursen är inget vi känner man kunnat läsa sig till.   Till exempel fick vi kunskap om vikten av andning, avslappning och olika förlossningsställningar som hjälpte oss att blir mer förbereda inför förlossningen.   Vi fick också mycket svar på frågor om olika smärtlindring och hjälp med att formulera ett bra förlossningsbrev som passade oss vilket kändes ovärderligt i efterhand.   De vi lärde oss under kursen gjorde att vi fick självförtroende att ta plats under förlossningen och vi blev som ett team.   Vi kan varmt rekommendera att anlita henne privat då det blir mer personligt och ni ha större utrymme att utforma innehållet på kursen. Anna & Per

Omdöme

05.06.2020 09:23
Vi har haft Heidi med som doula vid två av våra barns födslar och det har varit helt ovärdeligt. Var tidigare förlossningsrädd och därför föddes första barnet med planerat kejsarsnitt. Förlossningsrädslan är nu så gott som borta tack vare trygga upplevelser i en vårdsituation som annars inte känns alls trygg i rådande sjukhusmiljö. Fick två så naturliga födslar som möjligt med Heidi som stöd. Heidi gör små extra saker som blir så viktiga, bara att hänga upp lite mysig belysning i förlossningsrummet, ta de där bilderna under förlossningen som blir så värdefulla efteråt, bidra med lugnet och tryggheten i rummet. Rekommenderar alla att föda med doula och särskilt Heidi. Det är svårt att veta innan hur en förlossning ska bli och stödet jag fått har varit olika vid varje förlossning. Inför senaste barnet tänkte jag att vi var så rutinerade och skulle klara det själva men vi valde ändå att ha...

Stort tack för en fin dag i Växjö

17.04.2020 12:11
Hej Heidi Ett sent men stort tack för en fin dag i Växjö som gav mycket matnyttig information, övningar och nya sätt att tänka och stärka självförtroendet inför vår stundande förlossning.  Vi mår bra och läser just nu igenom det material vi fick från dig samt även i boken "Föda utan rädsla".  Jenny och Pär från Karlskrona

Föd med Heidi som doula!

27.02.2020 13:22
Jag och min sambo har haft den stora förmånen att ha med Heidi vid födseln av båda våra barn.  Det senaste tillskottet är endast 4 dagar gammal.  Jag och min sambo upplever stödet från Heidi under födseln som helt ovärderligt.  Att få hjälp från Heidi att föra fram min talan, önskemål och behov i en vårdmiljö där man är i underläge, ledde oss fram till en helt fantastisk och naturlig födsel av vår dotter.  Rekommenderar henne helhjärtat till alla som ska föda barn. Sandra Vigren

Rekommenderas!

21.01.2020 14:09
Andra gången jag använder Tens under förlossning. Den ger en skön smärtlindring samtidigt som den ger en känsla av kontroll då du har något att göra under värkarna. Rekommenderar starkt att prova detta. Att hyra från Heidi funkade mycket smidigt ,fick även tips och instruktioner som var guld värt. Linda

Doula och förlossningsförberedelse med Heidi

17.01.2020 11:41
Gick på en kurs med en väldigt skeptiskt syn, följde mest med för att hålla fru lugn.  Så förvånad jag blev, Hedi som håller i kursen viken passionerad och erfaren kvinna. Denna kurs skulle jag helt klart rekommendera för alla som skall ha barn, första som det fjärde, detta borde vara ett ”obligatoriskt” möte för alla par som väntar.    Hon erbjuder även en Doula tjänst, har ni möjlighet att kunna ta denna hjälp, gör även det, vi hade en fantastik förlossning med många skratt och arbetande verker, vet inte med ord hur jag skall kunna beskriva hur glad jag/vi är att vi gick denna kurs!   Starka rekommendationer från oss vår lilla familj som nu är tre! Robin 

Tens uthyrning

15.01.2020 15:17
Det är andra gången jag hyrt tensen och jag är väldigt nöjd. Använde den fram till krystfasen och behövde tack vare den inte så mycket lustgas. Man får en känsla av kontroll och något att fokusera på när man använder tensen så därför föredrar jag den framför annan smärtlindring. Smidigt att hyra och alltid ett positivt bemötande från Heidi Linnea R.

Vi är jättenöjda och rekommenderar alla blivande föräldrar att gå kursen!

12.01.2020 12:19
Vi är jättenöjda över att vi valde att gå denna profylaxkurs! Vi fick många bra redskap och personlig hjälp inför den stundande förlossningen! Det var en trevlig och innehållsrik dag i familjär stämmning som gjorde oss mer trygga och förberedda! Heidi, som var kursansvarig, var väldigt ödmjuk, pedagogisk, kunnig, personlig och proffsig, vilket ingav förtroende! Adam och Viktoria

Rekommenderas för alla som skall ha barn, första som det fjärde

02.01.2020 13:06
Gick på en kurs med en väldigt skeptiskt syn, följde mest med för att hålla fru lugn. Så förvånad jag blev, Hedi som håller i kursen viken passionerad och erfaren kvinna. Denna kurs skulle jag helt klart rekommendera för alla som skall ha barn, första som det fjärde, detta borde vara ett ”obligatoriskt” möte för alla par som väntar. Hon erbjuder även en Doula tjänst, har ni möjlighet att kunna ta denna hjälp, gör även det, vi hade en fantastik förlossning med många skratt och arbetande verkar, vet inte med ord hur jag skall kunna beskriva hur glad jag/vi är att vi gick denna kurs! Starka rekommendationer från oss vår lilla familj som nu är tre!  

Vår förlossning med Heidi som Doula

01.01.2020 11:40
Har inte ord för hur tacksam och lycklig jag är för att fått träffa denna underbara människa.  Alla borde ha en Heidi brevid sig under sin förlossning .  Utan dig hade det aldrig gått!  <3 <3 Nathalie

Fantastiskt bra föreläsningsdag

12.08.2019 20:32
Jag vill först och främst tacka för en fantastiskt bra föreläsningsdag igår. Du gjorde dagen väldigt intressant och för mig och min sambo passade det väldigt bra att ha hela kursen på en och samma dag. Du är som gjord för detta och vi kände oss båda två mycket tryggare inför förlossningen när vi lämnade igår eftermiddag! Frida och Gabriel

Tack!

11.08.2019 12:34
Hej Heidi, Tack igen för den interessant kurs idag, jag lärde mig  jättemycket. Valerie

Stort tack!

28.06.2019 07:42
Hej Heidi Vi hade stor nytta av allt vi lärde oss på din profylaxkurs samt av tens-maskinen när vår lilla son kom til världen den 20/6 på Värnamo sjukhus (det var fullt i Växjö). Stort tack! Christian och Ellinor

trevlig och informativ kurs

19.06.2019 22:08
Det var en  trevlig och informativ kursmed högt i tak där inga frågor kändes dumma eller konstiga. Öppet forum med gott om utrymme för diskussion om allt som hör till förlossning och bebis. Vi fick bra svar på de frågor och funderingar vi hade inför förlossningen och vad man kan förvänta sig som förstföderska. Sandra & Kenneth

Tack för givande kurs

15.06.2019 06:39
Hej!  Tidig morgon kom vår lilla tjej. Vi mår bra och njuter av lyckan. Din kurs vara ett jätte bra hjälpmedel för oss genom förlossningen och både jag och min partner upplevde hela förlossningen väldigt positiv.  Tack för givande kurs Med vänlig hälsning Rebecca Berg och Oscar Emanuelsson

Redo inför förlossningen

11.06.2019 12:55
Vi båda känner oss mer redo. inför förlossningen och kommer ha stor nytta av de Verktyg som du gick i genom på kursen.  Vi är mycket nöjda med kursen och hoppas Nu vi får en positiv förlossningsupplevelse med hjälp av den infon som vi fått.  Med vänlig hälsning  Rebecca       

Så nyttigt!

01.06.2019 15:42
Hoppas det är fin med dig! Vi är så glada att vi gick på din kurs. Vi hade mycket nytta av det vi lärde oss där. Jag tipsade min kollega och hon var på din kurs i maj. De var också väldigt nöjda. Önskar dig en fin sommar <3

Väldigt nöjd med tensen

11.04.2019 10:52
Hej, lämnade in tensen hos postombud igår. Den fungerade väldigt bra, är väldigt nöjd. Hade bara den och lustgas under förlossningen. Rekommenderar den varmt till andra.  Mvh Lisa Jernberg 
Objekt: 1 - 20 av 57
1 | 2 | 3 >>