Om mig

Hej och välkomna! 

Grattis till bebisen i magen! Jag heter Heidi, och är certifierad av Susanna Heli som Föda utan rädsla-/ Confident birth profylaxkursinstruktör, jag är även utbildad i aquanatal gravidyoga, Spinning/Aktiv babies, post partum yoga och Magplaskets gravidvattenträning. Jag har MBSR steg 1, är ODIS certifierad doula och jag är i botten leg. läkare. 

Min fast läkartjänst har jag inom psykiatrin Region Kronoberg. Peripartal mental hälsa samt förlossningsrädsla och trauma och verktyg att förebygga 

ligger mig mycket varmt om hjärtat.

Med stor glädje och passion erbjuder jag i min fritid förlossningsförberedande profylaxkurser genom Sensus och doula tjänster samt förlossningsfotografi. 

Att förberedda sig inför något man aldrig upplevt tidigare kan vara svårt. Eller har du/ni redan upplevt en traumatisk förlossning? Med hjälp och stöd av mig som doula kan jag vägleda och hjälpa att förbereda er utifrån era behov. Att vara förbered bidrar till en större trygghet och förståelse inför förlossningen.

Min målsättning är att den födande kvinnan och partnern ska känna sig trygga och förberedda inför förlossningen och få en så positiv och stärkande förlossningsupplevelse som möjligt. Största tillgången i mitt arbete med detta är min passion för och kunskap i allt som har med graviditet, förlossning och barn att göra. Jag kombinerar mitt kunnande med ett personligt bemötande, stor omtanke och lyhördhet. Att ökar chansen till en positiv och stärkande förlossningsupplevelse brinner jag för.

Min man och jag är föräldrar till nio gemensamma barn mellan 4 och 22 år. Åtta av barnen bor fortfarande hemma, den äldsta flyttade hemifrån och läser på universitetet.

Jag har erfarenhet av naturliga och medicinska förlossningar i hemmet och på sjukhus och stöttar dig/er i ditt eget val och efter dina/era behov.

Skicka gärna en förfrågan eller dina funderingar genom att fylla i formuläret eller ett e-post till 

info@duochdinbebis.se eller ta kontakt via instagram @duochdinbebis eller Facebook

Varmt välkommen och hoppas du mår bra under din graviditet!

Varma hälsningar Heidi